Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pohřební guláš

fotka Pohřební guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pohřební guláš:

1/2 kg cibule  | 1/2 kg masa (vepřové, hovězí, drůbež) - i směs  | 20 dkg vepřových nebo hovězích jater  | 10 lžic sladké papriky  | 2 ks sušených feferonek  | 3 lžíce Jemný kečup Hellmann´s  | 1lžíce Plnotučná hořčice Hellmann´s  | 2 lžíce sojové omáčky  | 3 lžíce majoránky  | špetku Knorr Aromat  | 1 ks syrové cibule  | 2 lžíce Knorr Hotová jíška tmavá  | 1 dcl Olivový olej Bertolli Classico (na smažení)  | 2 lístky bobkového listu  | cca 1 l vody

Postup přípravy receptu Pohřební guláš:

Tento guláš má hodně výraznou chuť - je to takové "chlapské jídlo". Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na slabém ohni dočervena. Smažíme pomalu, cibule získá sladkou chuť! Na osmaženou cibuli vložíme maso nakrájené na kostky - můžete smíchat vepřové+hovězí nebo jakékoliv drůbeží. Pokud smíchíte drůbeží s hovězím či vepřovým, počítejte s tím, že se maso rozpadne (což ale nijak nevadí chuti). Maso necháme zatáhnout a zalejeme kašičkou připravenou z Jemného kečupu Hellmann´s, Plnotučné hořčice Hellmann´s a sojovky. Promícháme, okořeníme hromadou papriky (pozor! paprika se nesmí smažit, aby nezhořkla), majoránkou a feferonkami (2 ks - hodně ostrý, 1 ks málo ostrý, můžete i vynechat). Podlejeme vodou, dusíme, až maso změkne. Játra necháme zmrazit a nastrouháme na hrubém struhadle, jakmile je maso měkké přidáme ke guláši a povaříme cca 10 minut - guláš získá jednak "divokou" chuť, podobnou zvěřině, jednak se zahustí. Pokud se vám zdá málo pikantní, dodělejte si zálivku kečup+hořčice+sojovka. Dohustíme jíškou na oblíbenou hustotu (my děláme hodně řídký), příp. dosolíme Knorr Aromatem. Na talíři ozdobíme tenounkými kolečky cibule a cibuli deje ještě do mističky zvlášť, ať si každý může "nandat". Ideální příloha: čerstvý chleba.


Fotky receptu Pohřební guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pohřební guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !