Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ragú z vepřového kolene

fotka Ragú z vepřového kolene
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ragú z vepřového kolene:

600 g uzeného kolene bez kosti  | 400 ml vývaru (bujón)  | 250 g zelených fazolek  | 200 ml smetany ke šlehání  | 1 cibule  |  olivový olej  | 2 lžíce mouky  | 2 lžíce hořčice  |  sůl

Postup přípravy receptu Ragú z vepřového kolene:

V hrnci rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Přimícháme mouku a krátce ji zasmahneme. Potom vmícháme chladný vývar a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom přidáme hořčici a necháme povařit několik minut. Maso nakrájíme na kostky, opečeme ho na rozpáleném oleji a potom ho přidáme ke směsi cibule a hořčice. Společně dusíme a když je maso téměř měkké, spaříme nakrájené očištěné fazolky v malém množství osolené vody, přidáme k masu a přilijeme smetanu. Necháme ještě asi 5 - 10 minut povařit. Podáváme s opékanými bramborami.


Fotky receptu Ragú z vepřového kolene:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ragú z vepřového kolene
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !