Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roláda z králičích hřbetů

fotka Roláda z králičích hřbetů
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Roláda z králičích hřbetů:

1/2kg králičí hřbety  | na špikování špek  | dle chuti: hořčice normální  | 4 vejce  | dle potřeby: máslo  | 1 noha párek  | dle chuti: kapary

Postup přípravy receptu Roláda z králičích hřbetů:

Rozmrazené kusy králičího hřbetu (500g) posolíme, prošpikujeme a pak opatrně naklepeme.
Kousky králíka jemně potřít z vnitřní strany hořčicí, poklást vedle sebe na Alobal, na ně se dají téměř zdrclá vejce sražená na másle a špeku, poklade se podélně rozkrojený a na polovinu zkrácený párek, vše se posype se kapary.
Obloží se plátky másla.
Alobal uzavřeme a utáhneme nití okolo.
Dáme do otevřeného pekáče, podlijeme 1dl vody a dáme do trouby na vyšší špricli na 230 stupňů.
Pečeme 1 a ¼ hodiny, pak vyjmeme, odstraníme zvrchu Alobal, protrhneme jej, aby máslo mohlo z obalu vytéct do pekáče ze všech stran. Maso polijeme šťávou a dáme na nejnižší špricli, přepneme na gril, neotevíráme troubu, nastavíme nejvyšší teplotu.
Grilujeme zvrchu za občasného polití šťávou asi 12-15min.
Vyjmeme z trouby, roládu na alobalu překrojíme napůl i s alobalem a vždy jednu polovinu přeneseme na prkénko (lépe se s tím takto manipuluje…), odstraníme alobal a OPATRNĚ nakrájíme na plátky.

Omáčka: do vypečené máslové šťávy nalijeme vodu, přidáme pár kapek tmavé sojové omáčky, dosolíme a krátce povaříme.



Doporučená příloha:
brambory a pivo v libovolném množství



Fotky receptu Roláda z králičích hřbetů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda z králičích hřbetů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !