Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roštěná alá ptáček

fotka Roštěná alá ptáček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Roštěná alá ptáček:

1 a 1/4 kg roštěné  | 2 cibule  |  sůl  |  pepř  |  vegeta  |  worcester  |  bobkový list  |  hořčice  |  hladká mouka  | 2 zlaté bujóny hovězí Knorr  |  4 nožičky párků  | 2 vejce  | 3 okurky  |  nakládaná červená paprika  |  slanina podle chuti

Postup přípravy receptu Roštěná alá ptáček:

Očistíme a odblaníme maso. Nakrájíme na cca 1 cm plátky. Naklepeme paličkou rovnoměrně a nařízneme tužší okraje, aby se nám maso při pečení nezkroutilo. Osolíme z každé strany a z jedné strany opepříme. Zprudka opečeme na pánvi. Poté všechny opečené plátky dáme do kastrolu. Zalijeme teplou vodou - dostatečné množství a necháme pod pokličkou cca 1/2 hodiny dusit. Po 1/4 hodině přidáme do kastrolu 2 masoxy a bobkový list. Po uvaření necháme vychladnout. Mezitím si zaděláme knedlíky, které kynou zhruba 3/4 hodiny. Po knedlíkách si připravíme jíšku. Cibuli opečeme, pak zahustíme hl. moukou a necháme zbarvit do hněda. Sundáme pánev z ohně. Z nakynutého těsta vyválíme 4 válečky a dáme je do vařící vody ve 2 hrncích. Z vychladlého kastrolu vyjmeme maso na talíř. Jíšku dáme po částech do kastrolu a neustále mícháme, aby se neudělaly cucky. Potom dáme kastrol na oheň. Převaříme. Ochutíme worcestrem a vegetou. Maso ohřejeme zvlášť na pařáku. Do omáčky můžeme ještě po převaření přidat nakrájené párky na kolečka (syrové či opečené). Podáváme ozdobené vajíčkem, okurkou, nakládanou paprikou, popř. slaninou (vše nakrájené na malé kousky). Dochuťte 2 lžičkami hořčice. Omáčku zjemníme, když jí před varem propasírujeme skrze cedník a pak převaříme.


Fotky receptu Roštěná alá ptáček:

Roštěná alá ptáček
Roštěná alá ptáček
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Roštěná alá ptáček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !