Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlé kuře na víně

fotka Rychlé kuře na víně
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rychlé kuře na víně:

3 kuřecí prsíčka  |  stroužek česneku  |  olej  |  bílé víno (doporučuji červený tramín)  | 2 velké plechovky protlaku  |  sklenička celých žampionů ve sladkokyselém nálevu  |  sůl  |  směs koření podle chuti  |  toustový chleba

Postup přípravy receptu Rychlé kuře na víně:

Prsíčka nakrájíme na různě velké kousky, osolíme a okořeníme (používám třeba směs na kuře nebo grilovací – co kdo má rád). Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm kuře s prolisovaným česnekem, aby chytlo zlatavou barvu. Zatím smícháme cca 150 ml vína s protlakem. Pod zlatavým kuřátkem stáhneme plamen a přídáme směs vína a protlaku a hlavičky žampionů. Necháme probublat a přidáme několik lžic žampionového nálevu a vína (množství určují chuťové buňky). Jako přílohu doporučuji opékané tousty.


Fotky receptu Rychlé kuře na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlé kuře na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !