Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špízy s rozmarýnem

fotka Špízy s rozmarýnem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Špízy s rozmarýnem :

500 g jehněčí kotlety  | 2 papriky  | 1 lilek  | 4 stroužky česneku  | 4 větvičky rozmarýnu  | 1,5 dcl olivového oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Špízy s rozmarýnem :

Z větviček rozmarýnu opatrně otrháme jehličky a promícháme je s osoleným a opepřeným olivovým olejem a rozmačkaným česnekem (nepoškozené větvičky rozmarýnu si schováme).
Do této marinády naložíme asi na 30 minut jehněčí maso, nakrájené na stejně velké kousky.
Lilek a papriky očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky jako maso.
Všechny suroviny napichujeme střídavě na větvičky rozmarýnu nebo na špejle.
Zbytek olejové marinády ohřejeme na pánvi a rozmarýnové špízy na něm za stálého otáčení opečeme (asi 10 minut).


Fotky receptu Špízy s rozmarýnem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy s rozmarýnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !