Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí maso na portském víně s lanýži

fotka Srnčí maso na portském víně s lanýži
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Srnčí maso na portském víně s lanýži :

1/2 kg srnčí maso  | 2 velké cibule  | 2 dcl Portské víno  | 10 dkg sekané lanýže  | 1 lžíce mouky  | hrst pekanové oříšky  |  sůl  |  pepř  |  nový koření  |  jalovec  |  olej

Postup přípravy receptu Srnčí maso na portském víně s lanýži :

Půl kila srnčího omejeme a nakrájíme na menší kostičky. Cibulku dáme zesklovatět a kostky masa rychle orestujeme. Přibližně po 5 minutách přidáme k masu i lanýže. Po 10 minutách lehkého dušení zasypeme směs lžící hladké mouky a podlejeme Portským vínem. Dusíme dokud maso nezměkne. Nakonec přidáme koření (jalovec, pepř, nové koření a sůl). Na talíři posypeme pekanovými oříšky. Jako přílohu k tomuto jídlu se doporučují bramboráčky.


Fotky receptu Srnčí maso na portském víně s lanýži :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí maso na portském víně s lanýži
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !