Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová roláda s omeletou

fotka Vepřová roláda s omeletou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová roláda s omeletou:

750 g vepřové kýty  | 200 g mletého masa  | 1 lžička koření na mleté maso  | 2 ks vajec  | 1 ks klobásy  | 100 g nivy  |  sůl  |  pepř  | 3 stroužky česneku  | 6 lžic nakrájené zeleniny  |  olej  |  vegeta

Postup přípravy receptu Vepřová roláda s omeletou:

Maso rozkrojíme tak, aby z něj po naklepání vznikla placka asi 5 mm silná. Mnohem jednodušší je požádat o tuto práci řezníka, nebo koupit již připravené maso na roládu. Na obrázku je roláda z vepřového boku, který byl pro tyto účely upraven již v prodejně. Připravené maso po obou stranách osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme prolisovaným česnekem.
Mleté maso promícháme se solí a s kořením na mleté maso a rovnoměrně ho poklademe na vepřový plát. Vajíčka se špetkou soli si rozšleháme vidličkou a připravíme si zeleninu. Lze použít sterilovanou či mraženou nebo čerstvou, ale aby roláda dobře vypadala, je vhodné, aby zelenina byla pestrá – tedy třeba mrkev, hrášek, červená či zelená paprika apod. Na pánvi si rozpálíme trochu oleje, vlijeme na něj rozšlehaná vejce a rovnoměrně posypeme zeleninou. Upečeme omeletu a přeneseme ji (pokud možno celou a neporušenou) na připravený základ rolády. Omeletu posypeme strouhanou Nivou, klobásu oloupeme a po délce rozkrojíme na čtvrtiny. Ty rozložíme na Nivu a celou roládu zavineme. Dobře se to dělá například za pomoci potravinářské fólie, kterou podložíme pod roládu. Snažíme se ji zavinout pevně, zpevníme ji režnou nití nebo jsme-li zruční, stačí i jehly na závitky. Roládu přeneseme do pekáčku, podlijeme ji vodou (asi 6-7 mm) a můžeme ji posypat na povrchu Vegetou. Pečeme ji v troubě při 190 stupních C pod dobu asi 90 minut. Během pečení ji dvakrát obrátíme a podle potřeby podlijeme vodou nebo vývarem.

Hotovou roládu necháme asi 10 minut zchladnout, odstraníme režnou nit či jehly na závitky a nakrájíme ji na plátky. Na řezu by měla mít zajímavou mozaiku. Podáváme ji teplou s různě upravenými brambory nebo s kaší, ale můžeme ji podávat i studenou s chlebem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Vepřová roláda s omeletou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová roláda s omeletou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !