Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.02. 2019
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso dušené v zelí

fotka Vepřové maso dušené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené v zelí:

500 gramů plecka  | 80 gramů sádla  | 2 cibule  | 600 gramů kyselého zelí  | 2 lžíce octa  | 100 ml smetany  | 3 brambory  |  sůl, kmín, sladká paprika

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené v zelí:

Maso nakrájíme na špalíčky, osolíme a rychle opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách. Pak k masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu ji osmahneme, posypeme sladkou paprikou a kmínem. Podlijeme trochou vývaru a dusíme asi půl hodiny. Přidáme kyselé zelí a ocet a dusíme doměkka. Měkké maso se zelím zahustíme nastrouhanými syrovými brambory, podlijeme smetanou, podle chuti přidáme papriku a sůl. A dobře povaříme.


Fotky receptu Vepřové maso dušené v zelí:

Vepřové maso dušené v zelí
Vepřové maso dušené v zelí
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !