Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové s čerstvými žampiony

fotka Vepřové s čerstvými žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové s čerstvými žampiony:

500 g čerstvých žampionů  | 600 g najemno pokrájeného vepřového masa  | 150 ml masového vývaru  | 2 lžíce másla  | 400 g bílých a zelených motýlkových nudlí  | 300 ml smetany  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu Vepřové s čerstvými žampiony:

1. Žampiony pečlivě odrhneme vlhkou utěr­kou, očistíme a odřízneme třeně. Kloboučky nakrájíme na tenké plátky.
2. Pokrájené vepřové maso za častého míchání na pánvi prudce opečeme na ro­zehřátém másle. Zalijeme masovým vývarem a asi 3 min. dusíme.
3. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu.
4. Žampiony přidáme k dušenému masu a podlijeme smetanou. Vše asi 6 min. na mírném oh­ni zvolna dusíme. Dobře osolíme a opepříme. Těstoviny scedíme a podáváme a vepřovým ma­sem se žampiony a zdobené petrželkou.


Fotky receptu Vepřové s čerstvými žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové s čerstvými žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !