Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové závitky v pórku

fotka Vepřové závitky v pórku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Vepřové závitky v pórku:

4 velice tenké vepřové řízky  | dle chuti: sůl a pepř mletý  | 2 lžičky hořčice  | 1 stroužek česneku  | 4 lžíce čerstvého bylinkového sýra (příp. tvarohu)  | 2 velké pórky  | 50 g změklého másla  | 6 lžic smetany  | 2 lžičky kari

Postup přípravy receptu Vepřové závitky v pórku:

1. Do vepřových řízků vetřeme sůl a pepř. Jednu stranu potřeme hořčící. Česnek oloupeme a proli­sujeme, vmícháme do čerstvého sýra a rozprostře­me na maso.
2. Pórek omyjeme, očistíme a podélně rozřízne­me. Velké listy oddělíme a povaříme v osolené vodě. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Zbývající pórek nadrobno po­krájíme.
3. Listy rozložíme a položíme na ně řizek. Stočíme do pevného balíčku. Svážeme kuchyň­skou nití nebo nudličkami pórku.
4. Nakrájený pórek, máslo, smetanu a karí dáme do hrnce. Navrch položíme závitky. Přikryté dusí­me asi 30 min. K závitkům chutná dušená mrkev.


Fotky receptu Vepřové závitky v pórku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky v pórku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !