Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené šťavnaté brambory

fotka Zapečené šťavnaté brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené šťavnaté brambory:

1 pórek  | 100g eidamu  |  pepř  | 1 kelímek smetany  | 80g nivy  |  sůl  |  gril. koření  | 1 větší cibule  | 200-300g pečeného masa  | 750g brambor

Postup přípravy receptu Zapečené šťavnaté brambory:

Zeleninu očistíme. Brambory a pórek nakrájíme na kolečka, cibuli na půl kolečka. Maso nakrájíme na menší kousky. Sýry nastrouháme.
Ve větší míse vše smícháme. Hmotu osolíme, opepříme a zasypeme trochou grilovacího koření. Opět vše promícháme a směsí vyložíme pekáč nebo zapékací misku. Brambory zakapeme olejem, zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéct. Zapečené šťavnaté brambory zapékáme, až jsou brambory měkké.
Zapečené šťavnaté brambory ihned podáváme.


Fotky receptu Zapečené šťavnaté brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené šťavnaté brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !