Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninová žemlovka

fotka Zeleninová žemlovka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zeleninová žemlovka:

3 rohlíky  | 1 porek  | 2 cukety  | 1 lžíce oleje  | 4 vejce  | 200 ml mléka  | 100 ml smetany  | 100 g nastrouhaného eidamu  | 2 stroužky česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Zeleninová žemlovka:

Z porků odstraníme kořínky a zelené listy. Bílé části podélně nařízneme, propláchneme a nakrájíme na kolečka. Česnek nakrájíme na tenké plátky, cuketu na plátky. Na pánvi zahřejeme olej, lehce v něm opečeme zeleninu a odstavíme z ohně. Troubu rozehřejeme na 180 °C. Hlubší formu vyložíme pečícím papírem. Plátky pečiva namáčíme v rozšlehaném vejci s mlékem a vyskládáme je na dno a boky zapékací misky. Na ně rozložíme osmaženou zeleninu a zalijeme směsí ze smetany, 3 vajec a strouhaného sýra. Dáme péct do trouby na půl hodiny, dokud povrch nezíská zlatohnědou barvu.


Fotky receptu Zeleninová žemlovka:

Zeleninová žemlovka
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Zeleninová žemlovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !