Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženevské foundue

fotka Ženevské foundue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ženevské foundue:

125 ml šlehačky  | 3 ks žloutky  | 125 ml bílého vína  | 500 g ementálu  | 1 špetka pepře  | 1 špetka muškátového oříšku  |  sůl  |  Příloha:  |  pečivo  |  bílý chléb

Postup přípravy receptu Ženevské foundue:

Ušleháme žloutky, šlehačku a bílé víno a směs na plotýnce přivedeme do varu. Ementál nahrubo nastrouháme, postupně přidáváme a za stálého intenzivního míchání rozpouštíme na mírném ohni až vznikne hladká, krémová omáčka. (NEVAŘÍME!) Fondue dochutíme mletým pepřem, strouhaným muškátovým oříškem a solí.


Fotky receptu Ženevské foundue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ženevské foundue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !