Hovězí maso očistíme a nakrájíme na kostky, ty naskládáme do mělké mísy a přidáme koriandr, skořici a pepř. Vše zalijeme 300 ml vína a vinným octem. Zakryté necháme marinovat, nejlépe přes noc. Těsně před přípravou maso z marinády vyjmeme a necháme okapat. Marinádu přecedíme a polovinu tekutiny uchováme.
V hrnci rozehřejem 2 lžíce olivového oleje a zesklovatíme na něm cibuli nakrájenou na kolečka. Přidáme okapané maso a zprudka opečeme. Přilijeme zbylou marinádu a necháme pomalu dusit. Podle potřeby doléváme vodu, případně nepoužité červené víno. Osolíme a dusíme doměkka. Můžeme zjemnit trochou másla.
Podáváme nejlépe s kuskusem.
Fotky receptu Afelio:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!