Vložil: | saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Alea pikantero:
4 cibule
| 1 bal. sojových kostek
| nálev
| 3 chilli papričky čerstvé
| 2 bobkové listy
| 4 lžíce worcestru
| 250 ml vody
| 5 lžic octa
| 4 špetky soli
| 2 nové koření
| špetka pepře
| 4 lžíce kečupu
| 5 lžic oleje
Postup přípravy receptu Alea pikantero:
Sójové kostky povaříme v masoxu podle návodu na balení, necháme natáhnout.
Mezitím si připravíme nálev. Všechny ingredience mimo kečupu, svaříme asi 5 minut. Necháme vychladnout a do studeného přidáme kečup.
Cibuli si nakrájíme na půl kolečka. Kostky řádně vymačkáme a do patřičné sklenice je navrstvíme s cibulí. Vše zalijeme studeným nálevem i s kořením a v chladnu necháme 3 dny uležet.
Alea pikantero podáváme podle chuti.
Fotky receptu Alea pikantero:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!