Omyjte brambory a vařte je cca 20 minut. Uvařené brambory oloupejte a nakrájejte na plátky. Kostku zeleninového bujonu rozpusťte v 0,5 l vroucí vody. Slaninu a cibuli nakrájejte na malé kostičky a opečte na mírném ohni na másle. Smíchejte s rajčatovým protlakem, potom přidejte hořčici a med. Rajčata nechte okapat na sítu, nakrájejte je na malé kousky a přidejte je ke směsi a spolu se šťávou a zeleninovým bujonem. Tuto směs přiveďte k varu, přikryjte pokličkou a vařte ještě asi 15 minut na mírném ohni.
Přidejte omyté a okapané fazole a brambory a dále 15 minut vařte. Na konci vaření dochuťte solí a pepřem.
K polévce můžete podávat opečené bagetky.
Fotky receptu Americká fazolačka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!