Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Amsterodamský hamburger

fotka Amsterodamský hamburger
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Amsterodamský hamburger:

400 g kuřecího masa  | 3 lžíce másla nebo rostlinného tuku  |  mletý pepř  | 1 lžíce kari koření  |  sůl  | 250 g sterilovaných višní  | 2 lžíce másla  | 1 lžíce citronové šťávy  | 4 plátky sýra typu eidam  | 4 žemle

Postup přípravy receptu Amsterodamský hamburger:

Vykostěné kuřecí maso nakrájíme na kostičky, lehce je osolíme a opepříme a dusíme na másle. Odpeckované višně necháme okapat a dusíme je na zbývajícím másle. Dušené maso rozdělíme na čtyři porce a rozložíme je na spodní půlky žemlí. Doplníme horkými dušenými višněni, zakapeme citronovou šťávou, na každou půlku žemle položíme nahoru plátek sýra, posypeme jej kořením kari a v dobře rozehřátéme grilu zapékáme, až se sýr roztaví. Přiklopíme vrškem žemle a podáváme. V Amsterodamu k těmto hamburgrům podávají ještě některý z ovocných nebo zeleninových salátů jemnější chuti.


Fotky receptu Amsterodamský hamburger:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Amsterodamský hamburger
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !