Postup přípravy receptu Amur se zeleninovým špízem:
Cherry rajčata oloupeme a na kousky si nakrájíme cuketu a cibuli. Na kovové jehly střídavě napichujeme zeleninu. Špízy posypeme směsí italských bylinek a potřeme olivovým olejem.
Amura naporcujeme na podkovičky, posypeme kořením na ryby, osolíme a potřeme olivovým olejem. Chvíli necháme uležet.
Porce ryby pečeme v ohřáté titanové hlubší pánvi s poklicí. Nejprve opékáme bez poklice, po otočení pánev přikryjeme poklicí.
Zároveň si zahřejeme druhou nižší pánev s nepřilnavým dnem a špízy na ní za postupného otáčení opečeme.
Zelenina i ryba jsou za cca 10 minut hotové.
Zeleninové špízy podáváme s porcí amura.
Fotky receptu Amur se zeleninovým špízem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!