Vložil: | Jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh po námořnicku:
4 menší pstruzi
| 1,5 dl bílého vína
| 5 lžic strouhaného sýra
| cibule
| mletá sladká paprika
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Pstruh po námořnicku:
Očištěné pstruhy potřeme směsí z lisované nebo strouhané cibule, soli a papriky. Prudce opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Přilijeme víno a dusíme doměkka. Opatrně vyjmeme a přeložíme do zapékací misky vytřené olejem. Posypeme sýrem a krátce zapečeme.
Fotky receptu Pstruh po námořnicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!