Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Amur v tomatu

fotka Amur v tomatu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Amur v tomatu:

4 porce amura podkovy  | 2 špetky pepře  | 2 špetky papriky pálivé  | 2 lžíce soli  |  olivový olej  | omáčka  | 3 cibule  | 1 rajče  | 3 kapky octa balsamico  | 1 lžička solamylu  | 3 zelené papriky  | 1 dl vody  | 4 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu Amur v tomatu:

Porce amura dobře osolíme, okořeníme a zakapeme olivovým olejem. Necháme dobře uležet.

Na rozpálenou hlubší pánev vložíme připravené porce amura a z jedné strany opečeme. Po otočení rybu zasypeme na proužky pokrájenou cibulí a zelenou paprikou, přidáme kousky rajčete a přikryjeme poklicí - necháme péct asi 5 minut. Pak přidáme kečup, podlijeme vodou rozmíchanou se solamylem a zakápneme tmavým octem balsamico. Přikryjeme poklicí a dusíme asi 10 minut.

Amura podáváme s vařenými bramborami, které přeléváme tomatovou omáčkou.


Fotky receptu Amur v tomatu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Amur v tomatu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !