Těsto:
| 200 g hladké mouky
| 100 g másla
| 50 g kakaa
| 50 g moučkového cukru
| 1 vejce
| hladká mouka na vál
| tuk na vymazání formiček
| hořká čokoláda a drobné ovoce na ozdobu
| Náplň:
| 300 g měkkého tvarohu
| 2 balíčky vanilinového cukru
Postup přípravy receptu Andělské dortíky:
Z mouky, kakaa, cukru, změklého másla a vejce zpracujeme pevné těsto, které necháme vychladnout. Pak ho rozválíme na pomoučeném válu na tenký plát, rozdělíme ho na 5 částí, vyložíme jimi tukem vymazané formičky na košíčky o průměru asi 12 cm a pečeme 10-15 minut při 180 stupních Celsia. Mezitím dobře rozmícháme tvaroh s vanilinovým cukrem. Po vychladnutí upečené košíčky opatrně vyklopíme, naplníme ochuceným tvarohem a ozdobíme tabulkami čokolády a ovocem.
Fotky receptu Andělské dortíky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!