Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci

fotka Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 240 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci:

1,5 kg hovězího předního masa  | podle chuti: sušená hořčice  |  pikatní hořčice  |  pepř  |  pepř  |  cibule  |  sůl  | na prošpikování kousek špeku

Postup přípravy receptu Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci:

Hovězí maso, mírně prorostlé) omyjeme, osušíme, potřeme marinádou ze sušené hořčice, pikantní hořčice, pepře a trošky oleje. Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc.
Poté jej zprudka opečeme na trošce oleje. Vyjmeme, do hrnce vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět maso, osolíme, můžeme podlít cca 150 ml vody /vína/.
Hrnec zapneme na 4 hod. High
Poté maso vyjmeme, necháme odpočinout cca 20 minut, odstraníme níti. Vzniklou omáčku můžete zahustit jíškou. Omáčku ještě provaříme.
Podáváme s bramborem.


Fotky receptu Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !