1500 g jehněčího žebra
| 100 g slaniny
| 200 g dvoubarevných fazolí
| 1 cibule
| 100 ml červeného vína
| 4 lžíce brusinek
| 1 lžíce hladké mouky
| olej
| tymián
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Anglické jehněčí žebro:
Maso okořeňte tymiánem, solí a pepřem, naložte do oleje a dejte na 2 hodiny odpočívat. Potom ho zprudka opečte a nechte při mírné teplotě dojít do růžova. Výpek zaprašte moukou, zalijte vývarem, dochuťte vínem, brusinkami a přeceďte. Fazole orestujte s cibulí a nakrájenou slaninou. K masu a fazolím podávejte fritované bramborové nudličky.
Fotky receptu Anglické jehněčí žebro:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!