Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anglický rostbíf se šťávou

fotka Anglický rostbíf se šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Anglický rostbíf se šťávou:

400 g hovězí roštěnec  | 12 g soli  | 0,4 g pepř mletý  | 40 g olej stolní  | 20 g máslo  | 80 g hovězího vývaru

Postup přípravy receptu Anglický rostbíf se šťávou:

Roštěnec opláchneme, tukové krytí nakrájíme na čtverečky, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje a necháme v chladu asi hodinu odležet.

Potom roštěnec opečeme po obou stranách na zbylém oleji (opékáme nejdřív horní stranu s tukovým krytím), vložíme do horké trouby a pečeme podle tloušťky roštěnce půl až tři čtvrtě hodiny. V půběhu pečení jej obrátíme a dbáme, aby se tuk s výpekem nepřipálily.

Upečený roštěnec vyjmeme, šťávu - výpek procedíme, zastříkneme vývarem, krátce povaříme, podle potřeby přisolíme, přecedíme a zjemníme máslem a jestě povaříme.

Vhodné podávat s brambory, s ryží.


Fotky receptu Anglický rostbíf se šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglický rostbíf se šťávou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !