Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aniččina jablíčka

fotka Aniččina jablíčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Aniččina jablíčka:

4 jablka  | lžička rozinek  | 1 citron (šťáva)  | 2 žloutky  | 50 g mandlí  | 50 ml calvadosu

Postup přípravy receptu Aniččina jablíčka:

Rozinky opláchneme, necháme okapat a zalijeme trochou calvadosu. Žloutky utřeme s cukrem a máslem, přidáme rozinky a nasekané na drobno oloupané mandle. Z umytých jablek odstraníme ohryzky (jablko nepřekrajujeme), pokapeme je citronovou šťávou a naplníme žloutkovým krémem. Pak je uložíme v ohnivzdorné misce, pokapeme calvádosem a na 200 stupňů zapečeme 25 minut. Před podáváním jablko ozdobíme mandlemi.



Fotky receptu Aniččina jablíčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Aniččina jablíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky