Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anýzové hovězí maso

fotka Anýzové hovězí maso
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Anýzové hovězí maso:

1 kg hovězího roštěnce  | 2 lžíce škrobu  | 2 vejce  |  olej  | 1 lžička mletého anýzu  | 400 g hlávkového zelí  | 1 šálek vývaru  |  glutasol  | 0,5 dl dezertního vína  |  pepř  |  sůl  |  vinný ocet  |  cukr

Postup přípravy receptu Anýzové hovězí maso:

Očištěné maso nakrájíme na hrubší nudle. Promícháme s vejcem, škrobem a solí a necháme hodinu odležet. Nakrájené zelí na kostičky mírně povaříme, propláchneme studenou vodou a zakápneme citronem. Do rozehřátého oleje dáme zpěnit anýz, přidáme maso a orestujeme. Zvlášť orestujeme na troše oleje zelí, přidáme maso, mírně podlijeme, produsíme, ochutíme špetkou pepře, cukru, glutasolu a soli, přidáme víno, zakápneme máčeným škrobem a krátce podusíme.


Fotky receptu Anýzové hovězí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anýzové hovězí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !