Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Arabská jehla

fotka Arabská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Arabská jehla:

500 g jehněčí kýty  | 3-4 stroužky česneku  | 1 kelímek bílého jogurtu  | 2-3 cibule  | 1 zelená paprika  | 1 červená paprika  | 1 žlutá paprika  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 2 lžíce citronové šťávy  | dle chuti máta peprná  | dle chuti tymián  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Arabská jehla:

Jehněčí kýtu nakrájíme na malé kousky, vložíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme trochu máty peprné a tymiánu, zalijeme olejem, citronovou šťávou, přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, bílý jogurt, vše promícháme a necháme v chladničce 4 hodiny odležet. Odleželé maso napichujeme střídavě na jehlu s plátky cibule a plátky papriky. Jehlu namočíme do oleje a grilujeme. Příloha - chléb.


Fotky receptu Arabská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Arabská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !