Použité suroviny receptu Argentinská fazolová polévka:
230 g barevných fazolí
| 2 l drůbežího vývaru
| 500 g rajčatového protlaku
| 100 g slaniny
| 100 g cibule
| 100 g celeru
| 4 stroužky česneku
| 100 g mrkve
| chilli papričky
| oregáno
| mletá paprika
| tymián
| drcený pepř
| 200 g rajčat
Postup přípravy receptu Argentinská fazolová polévka:
Předem namočené fazole uvaříme v drůbežím vývaru doměkka. Ke konci přidáme rajský protlak. Vaříme ještě 10 minut. Na slanině nakrájené na kostičky orestujeme nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a celer. Přidáme nakrájená rajčata a orestujeme. Přidáme do polévky a dochutíme čerstvým kořením.
Fotky receptu Argentinská fazolová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!