Použité suroviny receptu Argentinská nudlová polévka:
1 1/2 lžíce másla
| 1 středně velká cibule
| 1 lžíce usekané petrželky
| 50 g jemných nudlí
| 1 l vývaru z masa a kostí
| 50 g strouhaného parmezánu
| špetka soli a pepře
| špetka chilli
| 1/2 kg rajčat
Postup přípravy receptu Argentinská nudlová polévka:
Na másle osmahneme do sklovita drobně nakrájenou cibuli, přidáme petrželku, nudle a vše lehce osmahneme do zlatova. Pak vložíme oloupaná, drobně pokrájená rajčata a povaříme cca 5 minut. Přilijeme horký vývar, okořeníme a vaříme, až jsou nudle správně měkké. K polévce podáváme strouhaný sýr.
Fotky receptu Argentinská nudlová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!