80 g vepřové kýty
| 1 mrkev
| 100 g pórku
| 100 g žampiónů
| 75 g rýže
| olej
| sůl
| pepř
| 125 ml vývaru
| 1 lžíce soj. omáčky
| 1 lž. škrobové moučky
| 1 lž. kari
| petrželka
Postup přípravy receptu Asijský rýžový talíř:
Maso a zeleninu nakrájejte nadrobno. Rýži uvařte. Na pánvi ohřejte olej. Maso okořeňte a asi 3 minuty opékejte v oleji. Přidejte zeleninu a krátce ji poduste. Směs podlijte vývarem, přidejte soj. omáčku, škrob. moučku a kari. Vše nechte projít varem. Na závěr směs ještě jednou dochuťte zcela podle sebe.
Fotky receptu Asijský rýžový talíř:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!