Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baba Ganoush

fotka Baba Ganoush
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Baba Ganoush:

1 lilek  | 2-3 stroužky česneku  | 1/2 citronu  | 2 lžíce sezamové pasty  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce píniových semínek  |  sůl  |  pepř  | Harrisa

Postup přípravy receptu Baba Ganoush:

Omytý lilek propícháme po celém obvodu vidličkou a dáme péct do trouby, předehřáté na cca 200 oC na půl hodiny nebo pokud není úplně svrasklý a měkký. Poté rozkrojíme podélně na poloviny a vydlabeme měkkou dužinu (tak, aby zůstala pouze tenká slupka, kterou vyhodíme). Vložíme do mixéru a přidáme všechny ostatní ingredience, vyjma harrisy a jedné lžíce olivového oleje. Umixujeme do hladka. vložíme do mísy, povrch uhladíme lžící tak, aby se vytvořil malý důlek uprostřed, který přelijeme olivovým olejem. Ozdobíme harrisou nebo chilli a dáme do ledničky vychladit.






Fotky receptu Baba Ganoush:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baba Ganoush
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles