Použité suroviny receptu Babiččina bramboračka s kroupami:
2 l vody
| 1 sáček zmrazené zeleiny do polévky
| 2 kostky masoxu
| 2 hrsti krup
| česnek, sůl,
| majoránku, mletý pepř
| kmín
| hrst předem namočených sušených hub
| máslo a hladkou mouku na zápražku
Postup přípravy receptu Babiččina bramboračka s kroupami:
Do hrnce dáme mraženou zeleninovou směs, houby, kroupy, masoxové kostky a koření. Zalijeme vodou a dáme vařit na mírném ohni. Když je vše téměř měkké, tak si na pánvičce uděláme zhruba 2-3 lžíce zápražky a tou polévku zahustíme. Pak ještě zhruba 10 minut povaříme. Podáváme i jako hlavní jídlo s pečivem.
Fotky receptu Babiččina bramboračka s kroupami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!