Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččina cacarka

fotka Babiččina cacarka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Babiččina cacarka :

1,5 l vody  | 60 g anglické slaniny  | 200 g kysaného zelí  | 1 dcl láku ze zelí  | 60 g hladké mouky  | 1/4 l zakysané smetany  | 200 g klobásy  |  sůl  |  pepř  |  bobkový list  | 1 hrst sušených hub  |  cukr

Postup přípravy receptu Babiččina cacarka :

Do hrnce na polévku dáme vyškvařit rozkrájenou slaninu. Pak jí zaprášíme moukou a uděláme zlatavou jíšku. Tu zalijeme vodou, přidáme pokrájené zelí i s lákem, všechno koření, sůl, oprané a zvlášť podušené houby, kousek Knoroxu a vaříme za občasného míchání 20 minut. Poté přidáme do polévky nakrájenou klobásu, prohřejeme jí a nakonec přidáme Ramu Cremefine. Už nevaříme. Z 1 kostky cukru a půl kávové lžičky vody si na pánvi připravíme karamel, který vlijeme do polévky a zamícháme. Bude mít lepší barvu i chuť.


Fotky receptu Babiččina cacarka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččina cacarka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !