100 g vepřové kýty
| 50 g vepřového bůčku
| 10 g sádla
| 20 g cibule
| 5 g česneku
| 2 g hladké mouky
| 1 vejce
| 25 ml vývaru z kostí
| 1 lžíce mléka
| kmín, sůl
Postup přípravy receptu Babiččina kapsa:
Řízky nakrájené z vepřové kýty mírně naklepeme. Jednu polovinu potřeme směsí z pomletého bůčku, mléka, vejce a koření. Přehneme napůl a mírně očesnekujeme, pokmínujeme, vložíme do pekáče potřeného sádlem a hrubě nakrájenou cibulí a upečeme doměkka. Výpek po pečení zaprášíme moukou a upravíme přírodní šťávu.
Fotky receptu Babiččina kapsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!