Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Babicovy dobroty - pstruh v kabátku

fotka Babicovy dobroty - pstruh v kabátku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - pstruh v kabátku:

4 kuchyňsky upravené pstruhy  | 1 svazek petržele  | 2 svazky pažitky  | 50 g másla  | 4 stroužky česneku  | 50 g sýra žervé  | špetka soli  | špetka pepře  | podle chuti citronová šťáva  | 16 plátků anglické slaniny bez kůže

Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - pstruh v kabátku:

Pstruhy očistíme. Rozpustíme máslo, přidáme nakrájené bylinky a prolisovaný česnek, vmícháme žervé. Pstruhy osolíme a opepříme. Vnitřní část pokapeme citronovou šťávou. Bylinkový krém vetřeme dovnitř a na povrch pstruhů, a zabalíme do slaniny. Urovnáme do pekáče střídavě hlavou a ocasem. Pečeme ve vyhřáté troubě, po 10 minutách obrátíme a pečeme ještě 10 minut.



Čtěte také náš článek o cooking show Babicovy dobroty, ve kterém najdete i všechny Babicovy RECEPTY - vstupte ZDE



Zdroj:  TV Nova


Fotky receptu Babicovy dobroty - pstruh v kabátku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babicovy dobroty - pstruh v kabátku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !