Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bábovička

fotka Bábovička
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bábovička:

2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek moučkového cukru  | 1/4 hrnku oleje  | 1/4 hrnku mléka  |  prášek do pečiva  |  kakao  | 3 vejce

Postup přípravy receptu Bábovička:

Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme prosátou mouku a promícháme. Pomalu přidáváme olej a mléko. Přisypeme prášek do pečiva a tuhý sníh z bílků. Těsto rozdělíme na 2 poloviny. Do jedné poloviny přidáme kakao. Těsto střídavě vléváme do předem vymazané a vysypané formy na bábovku a dáme péct. Počeme cca 20 - 30 minut na 120°C. Před podávání posypeme moučkovým cukrem a můžeme dozdobit šlehačkou.


Fotky receptu Bábovička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bábovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !