Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
![4.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Bagel z Bangkoku:
4 sezamové bagely (housky, žemle apod.)
| 300 g kuřecích prsních řízků
| 200 g naklíčených výhonků (mungo, vojtěška, řeřicha apod.)
| 1 svazek šalotky
| 8 malých chilli papriček
| 2 lžíce omáčky Satay
| 2 lžíce arašídového oleje
| pár stonků pažitky
| čerstvě mletý pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Bagel z Bangkoku:
Kuřecí maso omyjte a nakrájejte na kousky. Šalotku i chilli papričky omyjte, osušte a nakrájejte na kolečka. Na rozehřátém oleji šalotku a maso osmažte, osolte, opepřete, přidejte omáčku Satay a krátce orestujte. Na spodní půlku podélně rozkrojeného pečiva rozložte kousky orestované směsi, přidejte proprané klíčky, nadrobno nakrájenou pažitku, zbylá kolečka chilli papričky a přiklopte horní půlkou (bagety můžete nejprve v troubě krátce prohřát).
Fotky receptu Bagel z Bangkoku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!