Vložil: | Martinna |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Balkánské čevabčiči:
300 g mletého hovězího masa
| 300 g mletého vepřového masa
| 2 střední cibule
| 2 stroužky česneku
| 1 PL rajského protlaku
| sůl
| pepř
| 1 KL sladké papriky
| 1 KL tymiánu
Postup přípravy receptu Balkánské čevabčiči:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Česnek oloupeme, nasekáme a utřeme s trochou česneku. Mleté maso dáme do mísy, přidáme nasekanou cibulku, česnek, okořeníme tymiánem, pepřem a paprikou. Případně trochu ještě dosolíme. Velmi pečlivě zpracujeme navlhčenýma rukama. Ze zpracovaného masa vytvoříme přibližně deseticentimetrové válečky, které pak grilujeme přibližně deset minut. Během grilování je potíráme olejem.
Fotky receptu Balkánské čevabčiči:
Fotky vložil: MichelePrg,Ježíšek,Vlamape,evabel,Bezinka,Nandiči,filipi