Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Banánové poe

fotka Banánové poe
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Banánové poe:

6 banány  | 40 g máslo  | 200 g moučkového cukru  | 40 cl kokosového mléka  |  citrónová šťáva  | 150 g maniokové moučky

Postup přípravy receptu Banánové poe:

Oloupeme a na kolečka nakrájíme banány. Na rozehřáté pánvi rozpustíme máslo, přidáme banány a dobře je opečeme, přidáme 50 g másla a citronovou šťávu. Necháme vychladnout. Do mísy vsypeme maniokovou mouku, zbytek cukru, přidáme vychladlé banány a polovinu kokosového mléka. Vše dobře promícháme. Na máslem vymazaný plech (poloviční velikosti než klasický) vlijeme připravené těsto. Pečeme v troubě na 150 °C (termostat na 5) po dobu 50 minut. Když je Poe upečené, rozkrájíme ho na čtverečky, asi 5 cm, a ještě na plechu zalijeme zbytkem kokosového mléka.
Tato lahůdka původem z Tahiti, podává se vychlazená.




Fotky receptu Banánové poe:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Banánové poe
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !