Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.01. 2025
Dnes má svátek Edita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Banánový nákyp s pomeranči

fotka Banánový nákyp s pomeranči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Banánový nákyp s pomeranči:

2 velké banány  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 velké pomeranče  | dle potřeby: máslo na vymaštění formiček  | dle potřeby: cukr na vysypání formiček  | 1 lžíce medu  | 30 ml hnědého rumu  | 2 bílky  | 25 g rafinovaného (hnědého) cukru  | dle chuti: mletá skořice

Postup přípravy receptu Banánový nákyp s pomeranči:

1. Banány oloupeme, pokrájíme na plátky a pokapeme citronovou šťávou.
2. Pomeranče oloupeme, rozdělíme na dílky, odstraníme vnitřní bílou slupku a šťávu zachy­tíme.
3. Čtyři malé ohnivzdorné formičky na suflé vytřeme máslem a vysypeme cukrem. Navrstvíme do nich banány a pomeranče.
4. Med s rumem a pomerančovou šťávou smí­cháme a ovoce pokapeme.
5. Předehřejeme troubu na 180 °C. Bílek a cukr ušleháme velmi dotuha. Bílkový sníh rozdělíme na ovoce a posypeme troškou skořice. Banánový nákyp zapékáme v troubě zhru­ba 12 minut.


Fotky receptu Banánový nákyp s pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Banánový nákyp s pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !