Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Basturma z Gruzie

fotka Basturma z Gruzie
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Basturma z Gruzie:

4 lžíce nastrouhané cibule  | 2 lžíce lístků bazalky  | 4 lžíce  | 4 lžíce octa z červeného vína  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžičky pomletého pepře  | 1 lžíce rostlinného oleje  | 900 g hovězí svíčkové  | 7 zelených šalotek  | 1 citrón

Postup přípravy receptu Basturma z Gruzie:

Ve velké míse smíchat bazalku, nastrouhanou cibuli, olej, sůl, pepř a ocet. Přidat maso, dobře ho obalit marinádou a nechat odpočinout po 6 hodin při pokojové teplotě. Během marinování zamícht maso každou hodinu. Rozehřát gril v troubě, nebo zahradní gril na vysokou teplotu. Vyjmout maso z marinády a navlíct ho na kovové jehle, nebo předem namočené bambusové jehle ve vodě. Maso musí být těsně usebe. Grilovat maso za občasného otáčení asi 10cm pod grilem tak dlouho, až je podle Vaší chuti. Sejmout maso s jahel a obložit ho šalotkami, petrželkou a citronem.


Fotky receptu Basturma z Gruzie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Basturma z Gruzie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !