Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Bavorské červené zelí:
2 lžíce rozpuštěného sádla
| středně velká hlávka červeného zelí
| 2 nakyslá jablka rozpůlená
| 250 ml jablečného octa
| lžíce soli
| 4-8 lžic medu
| 250 ml vody
Postup přípravy receptu Bavorské červené zelí:
V kastrole rozpustit sádlo, přidat zelí a jablka, ocet, sůl a med. Za stálého míchání opražit po 3 minuty, Zalít vodou, přikrýt a asi 20 minut dusit do měkka.
Odkrýt, poprášit celozrnnéu moukou, přikrýt a dalších 5 minut podusit. Zamíchat a podávat.
Fotky receptu Bavorské červené zelí:
Fotky vložil: Natural,Mangovka,MichelePrg,Marci7,vilka,evulaS33