Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bavorské vdolky

fotka Bavorské vdolky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bavorské vdolky:

70 dkg polohrubé mouky  | 5 dkg cukru  | 5 dkg tuku  | 5 dkg droždí  | 3 ks žloutky  |  mléko dle potřeby  | 1 lžíce rumu  |  špetku soli  |  nastrouhana kůra z citronu

Postup přípravy receptu Bavorské vdolky:

Uděláme kvásek, který necháme vykynout a s dalšími přísadami vymísíme vláčné hladké těsto, které necháme vykynout. Po vykynuti těsto opět vypracujeme a tvořime lžičkou bochánky, do kterych děláme důlek. Necháme nakynout a na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme. Bavorské vdolky potřeme povidlím nebo slazeným tvarohem nebo obojím a ozdobíme šlehačkou.


Fotky receptu Bavorské vdolky:

Bavorské vdolky
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Bavorské vdolky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles