Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.01. 2025
Dnes má svátek Radovan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na broskvích

fotka Bažant na broskvích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bažant na broskvích:

1 bažant  | 2 lžíce másla  | 1,5 dl bílého vína  | 4 broskve  |  sůl  |  meltý pepř

Postup přípravy receptu Bažant na broskvích:

Bažanta rozčtvrtíme, částečně vykostíme a odstraníme kůži. Osolíme a opepříme. Maso vložíme na pánev s rozehřátým máslem a lehce osmahneme. Přilejeme víno a dusíme téměř doměkka. Nakrájené broskve přidáme k měkkému masu a ještě krátce podusíme.


Fotky receptu Bažant na broskvích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na broskvích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !