Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.12. 2024
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na pórku

fotka Bažant na pórku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažant na pórku:

1 ks bažant  | 1/8 ks másla  | 10 plátků uzené slaniny  | 1/2 hrnku pórku nakrájeného na kolečka  |  sůl  |  několik zrnek celého pepře  | 1 hrnek nasekaných hub nebo žampionů

Postup přípravy receptu Bažant na pórku:

Bažanta posolíme, prošpikujeme slaninou a vložíme do pekáčku na rozpuštěné máslo. Zbytek slaniny položíme na bažantí prsíčka, přidáme pórek a celý pepř, podlijeme a mírně pečeme.
Když bažant zlátne, přidáme houby a ještě chvíli dusíme. Bažanta na pórku zdobíme brusinkami.


Fotky receptu Bažant na pórku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na pórku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !