Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na smetaně

fotka Bažant na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bažant na smetaně :

1 bažant  | 50 g másla  | 1 malá cibule  | 200 ml smetany ke šlehání  | několik kapek citronové šťávy  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Bažant na smetaně :

Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme, opláchneme ve vlažné vodě, osušíme a osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř. Do bažanta vložíme kousek másla. Bažanta vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo, přidáme cibuli rozkrojenou na půlky, bažanta potřeme rozehřátým máslem a pečeme půl hodiny v málo vyhřáté troubě. Potom jej obrátíme, podlijeme smetanou a upečeme doměkka za občasného přelévání mastnou šťávou. Cibuli vyjmeme a do šťávy vmícháme několik kapek citronové šťávy.
Podáváme s dušenou rýží a s kompotem.


Fotky receptu Bažant na smetaně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !