Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na smetaně

fotka Bažant na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bažant na smetaně :

1 bažant  | 50 g másla  | 1 malá cibule  | 200 ml smetany ke šlehání  | několik kapek citronové šťávy  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Bažant na smetaně :

Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme, opláchneme ve vlažné vodě, osušíme a osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř. Do bažanta vložíme kousek másla. Bažanta vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo, přidáme cibuli rozkrojenou na půlky, bažanta potřeme rozehřátým máslem a pečeme půl hodiny v málo vyhřáté troubě. Potom jej obrátíme, podlijeme smetanou a upečeme doměkka za občasného přelévání mastnou šťávou. Cibuli vyjmeme a do šťávy vmícháme několik kapek citronové šťávy.
Podáváme s dušenou rýží a s kompotem.


Fotky receptu Bažant na smetaně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles