Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant pečený s jablky

fotka Bažant pečený s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bažant pečený s jablky:

1 bažant  | 80 g másla  | 3 navinulá jablka  | 4 lžíce smetany  |  hladká mouka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Bažant pečený s jablky:

Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opálíme, opláchneme ve vodě, osušíme a osolíme na povrchu i uvnitř. Opepříme, poprášíme moukou a opečeme po všech stranách na rozehřátém másle. Vyjmeme jej, na másle opečeme plátky oloupaných jablek a polovinu urovnáme na pekáč vymaštěný máslem. Na jablka položíme bažanta, obložíme jej zbytky jablek, zalijeme smetanou, přidáme zbylé máslo a pečeme. Při pečení bažanta obrátíme a přelijeme mastnou vypečenou šťávou.
Podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Bažant pečený s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant pečený s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !