Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bažant v bramboráku

fotka Bažant v bramboráku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Bažant v bramboráku:

1 bažant  | 50 g anglické slaniny  | 1 cibule  | 1 kapie  | špetka soli  | špetka pepře  | trochu kečupu  | 4 bramboráky

Postup přípravy receptu Bažant v bramboráku:

Vykoštěného bažanta nakrájíme na nudličky, nakrájíme slaninu nebo uzené, cibuli, kapii, osolíme, opepříme, přidáme kečup a zalijeme olejem. Necháne do druhého dne odležet. Na rozpáleném oleji orestujeme směs 5 - 10 min. Připravíme bramboráky, které naplníme hotovou směsí a v troubě zapečeme. Jako přílohu podáváme kysané zelí, nejlépe syrové.


Fotky receptu Bažant v bramboráku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant v bramboráku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !